Gezellig bruin café

voor jong en oud!

Café Ons Huis

Café Ons Huis is een bruin café aan het Mr. B. van Leeuwenplein in Rheden. Sinds 2000 is de familie Brouwer de uitbater van dit mooie en gezellige café en partycentrum. Café Ons Huis staat al meer dan 100 jaar bekend om de gezelligheid en is gelegen op een unieke  locatie in het mooie dorp Rheden. In ons café kunt u biljarten. U kunt bij ons onderling een potje biljarten maar ook de regionale biljartcompetitie wordt bij ons gespeeld. Ook de dartssport wordt bij ons in competitieverband gespeeld. Café Ons Huis biedt u alle mogelijkheden voor een aangenaam verblijf.

Ook op ons terras kunt u genieten van koffie, thee, goede wijn of een keuze maken van onze uitgebreide bierkaart. Van een tapbiertje, een frisse Weizen of een overheerlijke triple, we serveren het allemaal graag aan u.

Het is voor ons nooit te gek want gezelligheid staat voorop. Ons café beschikt over een rookruimte. Er is in de directe omgeving van het café en partycentrum ruime parkeergelegenheid.

Geniet van het leven, geniet bij Ons Huis

Biljart

Professioneel biljart voor competitie en recreatief gebruik. Ook organiseren we regelmatig toernooien zoals 10-van-rood.

Op de tap

Diverse (speciaal) bieren op tap. Ons huismerk is Heineken.

 

Terras

In de zomermaanden is het goed vertoeven op ons gezellige terras.